Специална инсталация на Eurosport за финала на US Open идва в София на 10 септември

Тази неделя, 10 септември, по повод финала на US Open – последният турнир от Големия шлем за тази година, Eurosport ще докара забавна инсталация със свободен достъп в парк в центъра на София.

Жителите и гостите на града ще могат да посетят инсталацията между 11:00 и 19:00 часа и да измерят силата на удара си с ракета и да заснемат 360 клипче за спомен.

Специална инсталация на Eurosport ще бъде в София само за ден по повод финала на турнира при мъжете на 10 септември. Тя ще е позиционирана пред входа на Топлоцентрала – регионален център за съвременни изкуства, ул. Емил Берсински 5 (Южен парк 2). Любителите на тениса и спорта като цяло ще могат да се докоснат до емоцията на US Open, часове преди да се играе финалният мач, който ще излъчи шампиона при мъжете за тази година.

Инсталацията на Eurosport има възможност за засичане на силата на удар с тенис ракета и заснемане на видео за спомен с 360 камера. Достъпът до нея ще е свободен, като деца под 10 години ще се допускат само с придружител. Допълнителна информация ще се споделя в събитието във Facebook ТУК

Откритото първенство по тенис на САЩ се провежда от 28 август до 10 септември. Eurosport отразява мачовете в 45 пазара в Европа, включително в България.
Финалът при мъжете ще се излъчва на 10 септември от 23:00 часа българско време по телевизионния канал Eurosport, както и ще може да се гледа директно онлайн в Eurosport App на www.eurosport.com

Eurosport е част от портфолиото телевизионни канали, стрийминг услуги и марки на Warner Bros. Discovery. У нас през оператори са достъпни каналите Eurosport, Discovery Channel, HBO, Cinemax, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Science Channel, Cartoon Network, Cartoonito, както и стрийминг платформата HBO Max в пакетите на оператори или с директен абонамент.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *