Ново шоу по HGTV „Трансформации в Лас Вегас“ – тази вечер от 22:00 часа

Телевизионният канал с предавания за дома и градината HGTV  увеличава температурата с неочаквана нова поредица – „Трансформации в Лас Вегас“. Танцьорите от „Тъндър фром даун ъндър“, заедно с интериорната дизайнерка Кели, ремонтират домове в бляскавия стил на Лас Вегас. Премиерата е днес от 22:00 часа ТРЕЙЛЪР

През нощта таньори, през деня строители-занаятчии – Бен Клиъри, Дан Патерсън, Лиъм Блек и Малик Уилс-Мартин работят с известния интериорен дизайнер Кели Стоун и превръщат домовете на клиентите си в модерни жилища. Шестте едночасови епизода представят стил, вдъхновен от едни от най-популярните пространства в Лас Вегас – казината, включително декадентски полилеи, бар-плотове, балюстради по поръчка и абстрактни произведения на изкуството, включващи боя и танцьор без риза. Покрай това момчетата ще споделят със зрителите и някои „австралийски изрази“, които ще илюстрират възходите и паденията на всеки ремонт от поредицата.

Макар да заблуждават с добрия си външен вид, те са талантливи търговци и строители.

Бен, Малик, Лиъм и аз имаме огромен опит в строителния бранш от времето, преди да се съберем и основем австралийската танцова група „Тъндър фром даун ъндър„, споделя Патерсън.

Патерсън e своеобразен ръководител на проекта. Клиъри е умел в дърводелството. Блек е специализиран в боядисването и довършителните работи, а Уилс-Мартин е специалист по всичко.

Кои са момчетата:
Бен Клиърли е талантлив дърводелец от Кларънс, Австралия и е част от танцовата група вече пет години. Работата му отразява неговия енергичен и страстен дух, който е подхранван от любовта му към океана и природата. Опитът на Бен в дърводелството, съчетан с радостта му от живота, го прави динамично попълнение в екипа на „Трансформации в Лас Вегас“. Освен всичко, Бен е и талантлив готвач.

Дан Патерсън е многофункционалният ръководител на проекта „Трансформации в Лас Вегас“. През деня той ръководи ремонтни дейности в дома, а вечер излиза на сцената с останалите момчета.  Пътуването на групата до Америка отвежда Дан и колегите му танцьори до шоуто на HGTV.

Лиъм Блек е талантлив бояджия, който е цар на всякакви довършителни работи. Той влага артистичната си чувствителност в проектите за обновяване. Лиъм прилага уменията си, за да добави финалните щрихи към преобразените пространства. Креативността му се простира отвъд боядисването и забавленията. Той също така управлява марка за CBD, наречена Nano Recover.

Малик Уилс-Мартин отговаря за разрушаването и е експерт в различни задачи на място, което го прави буквално най-силния участник в шоуто. Той е личен треньор и онлайн фитнес инструктор, специализиран в балансирането на хормоните. Профилът му в Instagram показва забележителните му постижения в областта на бодибилдинга, а много от видеоклиповете му подчертават значението на разтягането в цялостната тренировъчна програма.

В първия епизод на „Трансформации в Лас Вегас“ момчетата ще преобразят дом в стил 90-те в модерно жилище, вдъхновено от градът, който никога не спи.

Премиерата на „Трансформации в Лас Вегас“ е по телевизионния канал HGTV, част от портфолиото на Warner Bros. Discovery, а нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *