Бляскав рожден ден отпразнува шеф Наталия Хитрина 

С любимите продукти и терапии на Анджелина Джоли, кадифени парфюми и био чай зарадваха с подаръци Казачок и водка се лееха на корем.

С изтънчено пет степенно меню, хайвер, изискани мезета и изключително много водка и казачок зарадваха Вип гостите на рождения ден на популярната шеф Наталия Хитрина. Рождения ден съвпадна и с отварянето на Руската църква в столицата. За да уважат специалния повод партито уважиха бизнес дамите Мирела Ненчова, Гергана Ташкова, Дияна Курникова. Във Вип зоната в компанията на футболиста и Сървайвър Благо Георгиев се наслаждаваше неговата половинка Иванина Главчева. В компанията на своята майка д-р Живка Алексиева пристигна топ адвоката от Лондон Милена Борисова. От Армения специално за празника пристигна актьора и модел Давид Гарибян в компанията на бизнседамата Цветомира Савова. Сред официалните гости забелязахме още Давид Леви, Ави Бенеди, Армен Мнацаканов, Мария Борисова. Гога Руснака изпя най-големите руски хитове и разведри скъпите гости.

Предприемачът Лина Маймарова зарадва високите гости с френска висша козметика, партньор на Оскарите в Кан. Лично продуктите и терапиите са едни от любимите на холивидската звезда Анджелина Джоли. В томболата имаше кадифени ароматни парфюми, осигурени от Дияна Курникова. “Чай без водка не върви, пари хвърлени на вятъра!” сподели в своята официална реч рожденничката шеф Наталия Хитрина, позната ни от културния формат Мастер Шеф заедно с виртуоза Андре Токев и Силвена Роу. По червения килим премина първи и звездния пиар Атанас Лазаров, който вече 10 години организира руски гала вечери и е запален пътешественик и целител на руската култура,изкуство и кулинария.

Снимки Никола Йорданов/ Арбат 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *