Инвестиция в себе си! Pulse го прави възможно този Черен петък!

Черен петък е времето през годината, в което изключително голям брой хора у нас и в чужбина харчат значителни суми за продукти и услуги. Голяма част от предложенията в магазините са с примамливи цени, но нямат допълнителна стойност в дългосрочен план. В разнообразието от промоции, клубовете Pulse предлагат оферта, която допринася за най-ценното, което имаме – здраве и кондиция за 59 лв/месец.

Pulse е верига, която от своето създаване се стреми да предоставя комплексен достъп от услуги, като част от клубното членство. Обектите разполагат както с тренировъчни фитнес и кардио зони, така и с пространства, посветени на СПА релакса, в които може да се намерят сауна, парна баня, джакузи и други съоръжения. Обектите дават възможност и за посещения на разнообразни групови тренировки – както популярните народни танци, канго джъмпс и зумба и много други, така и типичните за веригата като P.BoxX и Pulse йога.

Този черен петък от клуба предлагат карта за период до 3 месеца на цена 59 лв/месец. Това е възможност както за тези, които искат да живеят активно, така и за всички, които планират да влязат във форма през новата година, още от сега да започнат стъпки в тази посока. Кампанията е с валидност до 26.11, а желаещите да се възползват, могат да го направят в обектите от веригата в София, Пловдив и Бургас, по телефона на номер 0700 44 044 или онлайн тук.

Черният петък скоро ще отмине и в домовете на милиони хора ще има десетки предмети, закупени при промо условия. Независимо къде живеем и какво сме закупили обаче, всички ние имаме само едно тяло. Възможността да се погрижим за него и то при преференциални условия, е възможност да направим инвестиция, която има значение – тази в себе си.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *