Grand Hotel Bansko разкрива най-вкусната страна на Ultra All Inclusive настаняването

Къде се крие тайната на изискания вкус и изкусителната презентация, с които хотелът радва своите гости?

Да останеш доволен след посещение на Grand Hotel Bansko е лесно, защото луксозният хотел предлага първокласно обслужване. Трудното е да определиш от какво си останал най-впечатлен. Защото, когато всички предлагани услуги са на високо ниво, трудно може да се намери някоя, която да изпъква над другите. И все пак има един акцент, с който хотелът не спира да изненадва редовните си гости и неизменно да привлича нови такива. Това е високото качество на храната.

Grand Hotel Bansko работи с целогодишна и при това денонощна Ultra All Inclusive концепция. Поддържането на високо качество на изхранването винаги е било закон тук и не е учудващо, че традиционно се отчита с най-много позитивни отзиви в ревютата на хотела. В комбинация с много удобната локация в най-големия ни зимен курорт, първокачествената храна и винаги разнообразното меню превръщат Grand Hotel Bansko в привлекателно място за много любители на планинския туризъм през всички сезони.

Но къде е тайната на това да поддържаш изхранване на световно ниво, при това в продължение на години? Отговорът е в отношението. Информация от кухнята на хотела показва, че тук всяко ястие се приготвя с вдъхновение. Всяка елемент от блок масата е аранжиран с лично отношение и внимание. А изкусителната презентация напълно хармонизира с изискания вкус на ястията, както личи от многото позитивни коментари и ревюта на доволните гости на хотела.

В концепцията на Grand Hotel Bansko е заложена идеята да предлага възможност за активна почивка в планината. Основен фокус е поставен на това гостите да могат да запазят и практикуват всичките си здравословни навици, дори по време на своята ваканция. В духа на този стремеж хотелът предлага не само вкусна и впечатляващо поднесена, но също и здравословна храна. Менюто е базирано на висококачествени и подбрани продукти, които да могат да се впишат в диетичния режим на всеки любител на активния и здравословен начин на живот.

Като продължение на тази концепция Grand Hotel Bansko предлага просторен и модерно оборудван фитнес център Pulse, който може да се ползва свободно от гостите. Освен това ежеседмично се организират разходки и походи в планината, а хотелът е редовно домакин на спортни кемпове, събиращи топ треньорите на фитнес веригата и любители на активната почивка от цялата страна. А винаги богатият асортимент от сладки изкушения в ресторанта на хотела доказва, че всяко положено физическо усилие си струва, защото може да бъде подобаващо възнаградено.

Комбинацията от луксозно настаняване, възможности за активна физическа дейност и високо ниво на изхранване поставят Grand Hotel Bansko в собствена категория сред планинските хотели. В негово лице през предстоящия зимен сезон любителите на белите спортове ще разполагат с луксозен СПА хотел, в който да комбинират ски почивката си с разнообразни удобства за най-приятното и релаксиращо прекарване на времето извън пистите.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *