MD HAIRCLUB – един от най-луксозните фризьорски салони в столицата отвори врати

Един от най-луксозните фризьорски салони в столицата – MD HAIRCLUB отвори врати. Салонът е собственост на Милен Драганов – фризьор и преподавател в една от най елитните частни академии в страната. Милен е завършил с отличие фризьорската академия и две поредни години е отличен с престижната награда „Коафьор на годината“.


Клиенти на MD HAIRCLUB са родни знаменитости, бизснес дами и любители на луска и високото качество. Дами които поставят себе си на първо място и не правят компромис с визията си.
Салонът работи с продукти от най-висок клас и предлага иновативни процедури и терапии за коса. Колористиката е на особен почит, а Милен може на 100 % да превърне мечтаната от вас коса в реалност.


MD HAIRCLUB е локализиран на тихо и уютно място в софийския квартал Лозенец. На разположение на клиентите има зелена зона с много паркоместа и метростанция в непосредствена близост.


Всеки месец за клубните членове на салона се организират брънч мероприятия, в които взимат участие световно известни марки в сферата на фризьорството и красотата.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *