Куп звезди раздадоха личните си вещи за „Просто подари“ в столичен клуб

През уикенда за първи път се състоя благотворителната инициатива „Просто подари“ организирана от агенция Hi (Хай) Ива Атанасова и Наско Лазаров. 

Целта на тази активност беше децата от Центровете за деца лишени от родителска грижа „Паисий Хилендарски и Софроний Врачански“ да се докоснат до популярни личности и да имат възможност както да пеят и се забавляват с тях така и да носят част от личният им гардероб.

Страшно много дрехи от снимки и чисто нови такива бяха подарени от звездите Дара, Диона, Венци Венц, Румънеца, Залия, Малена, Ева, Емануела, Айви, Наташа Монева, Гош, Крисия Д, Крум, Маряна Маринова, Искра Стафанова, Кирил Кирилов, Дуетът с кауза – Галя Георгиева и  Наско Лазаров и куп други.

Всички артисти пяха по няколко свои песни и зарадваха децата снимайки се с тях. Върховният съдия Николай Гунчев също уважи събитието. „Просто подари“ има за цел да се превърне в традиция и да приветства всяка година популярните хора и познати от тв екрана личности да даряват свои вещи и да радват деца от цяла България с присъствието си.

Лично от Лондон за проявата дойде изпълнителят с огромно сърце Наташа Монева. Тя мотивира от сцената на еуфоричния клуб да бъдат добри, да вярват и преследват мечтите с, да не протягат към лъскавото. Наташа Монева сподели пред децата, че има две деца и също като тях е била вна тяхното място. От сцената Наташа подари личния си часовник на дете от Центъра, прегърна и целуна. 

Всички гости аплодираха силно човешката постъпка на изпълнителката от Лондон. 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *