Иконата на стила Тан Франс е новият водещ на хитовото предаване на TLC “Кажете „Да“ на булчинската рокля”

„Нямам търпение публиката да види какво ще направя с моята версия на “Кажете  „Да“ на булчинската рокля. Надявам се, че ще останат очаровани“, споделя Тан Франс за новото си преживяване в партньорството с телевизионния реалити канал на Warner Bros. Discovery. Популярната TLC поредица стартира нов сезон с премиера днес, вторник, от 21:00 часа. ТРЕЙЛЪР

Подгответе се за експлозивна драма, скандално поведение, много любов и зашеметяващи рокли, когато Тан Франс (Queer Eye, Next in Fashion) завладява мечтателския свят на „Кажете “Да” на булчинската рокля“. В най-новото превъплъщение на тази много обичана поредица Тан и неговият екип от сватбени експерти и специализирани дизайнери са на разположение, за да сбъднат най-специалния ден сред вихъра на предсватбени драми в красивата пасторална среда на Съмърсет. Емоциите могат да ескалират, когато някои придирчиви булки и прекалено откровени придружители поставят главозамайващи изисквания и дръзки желания за рокли, които да поставят нови граници! Но в основата винаги е празникът на любовта, взаимоотношенията и важните етапи в живота, а булката винаги заема централно място, докато търси впечатляващ тоалет, който да е подходящ за момента на „Взимате ли …“.

Действието на предаването в осем части се развива на тайно място в английската провинция, където Тан и подбраният от него екип от експерти работят.

Нямах търпение да се срещна с булките. Нямах търпение да покажа, колко съм отдаден на това да ги накарам да се чувстват красиви. Сватбената рокля означава толкова много, тя е най-важната дреха за толкова специален ден, която ще им помогне да ги накара да се чувстват както никога досега. Да знам, че мога да бъда малка част от празника и емоцията им, е нещо специално. Сега нямам търпение публиката да види какво сътворих с моята версия на „Кажете “Да“ на булчинската рокля“ и се надявам зрителите на TLC да останат очаровани.“ – споделя Тан Франс.

Личният път на Тан Франс от скромното начало в Донкастър, Йоркшир, до успешната му кариера на дизайнер в световен мащаб, а след това и до превръщането му в едно от най-разпознаваемите лица в телевизионния ефир, му дава уникална съпричастност и чувствителност, за да се свърже с всеки, когото срещне.

Клер Лейкок, ръководител на отдел „Съдържание“ в Warner Bros, споделя: „Ако кажем, че сме развълнувани от присъединяването на Тан Франс към семейството на „Кажете “Да” на булчинската рокля“, ще е малко. Способността на Тан да разкрива най-доброто в хората, съчетана с острото му око за стил, ще даде на нашите булки сватбения ден, който наистина заслужават, и ще внесе нов вкус и енергия в този емблематичен франчайз.“

“Кажете “Да“ на булчинската рокля“ е един от най-обичаните сватбени франчайзи на Warner Brothers Discovery и е в топ 3 на най-излъчваните заглавия по TLC глобално. У нас нов епизод се излъчва всеки вторник от 21:00 часа.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *