Аня Пенчева и Христо Гърбов се снимат в клип на DJ Дамян и Миле Китич СНИМКИ

Сръбската звезда Миле Китич прекара два дни инкогнито в България, за да заснеме клип на песента си с DJ Дамян. Колаборацията на двамата не е единствената изненада за меломаните. 

В клипа, който е режисиран от Люси Иларионов, участие вземат култовите ни актьори Аня Пенчева и Христо Гърбов. А събирането на тези имена на едно място е вече сигурна предпоставка за хит. 

Гърбов е участвал и в друг проект на Дамян, но да успееш да убедиш Аня Пенчева да се снима във видеоклип е истинско предизвикателство и явно наситина песента си струва. 

След успешните проекти на Дамян с Галена в „Welcome to Bulgaria“ , Софи Маринова в „Песен за народа“, Азис в „Airport“  и двата дуета „Банкомат“ и „Вайбър кючек“ с Бисер Кинг и Сандрито, идва ред и на избухващ проект с звездата на сръбската музика Миле Китич.

Феновете вече тръпнат в очакване на новата изненада от страна на Дамян, който е запретнал ръкави и не пуска трона. В последните две години хитове стават именно неговите песни, афенската му маса се увеличи в пъти повече.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *