Мечтата за красива коса има своето име Кератинова терапия Kadiffe Gold!

Здравей красавице! Опита ли новата кератинова терапия Kadiffe? За повече здравина, хидратация и огледален блясък за твоята коса в едно! Ако не си, време е да ти разкажем подробно за изкушаващият златен ритуал на Kadiffe!

Поглези сетивата си с луксозната кератинова терапия Kadiffe GOLD! За укротена, подхранена, жизнена и блестяща коса! Опитай изключителната комбинация от кератин и арган, които дават нов живот на вашата коса. Ние ще ви отведем на пътешествие към перфектната коса с кератинова терапия Kadiffe GOLD!

Тази терапия подобрява цялостното състояние на косата като се използва кератин. Това е естествен протеин, който се намира в косъма. Тази терапия е особено популярна сред хората с къдрава или чуплива коса, защото помага за изглаждане и овлажняване на косъма, правейки го по-гладък, мек и лесен за поддържане. Това е идеалното решение за всички дами, които изправят косата си ежедневно с преса. Благодарение на Кератиновата терапия Kadiffe Gold имате изгладена коса без да използвате топлинни уреди и да увреждате косъма ден след ден!

Ще ни попитате как е възможно това?

Процедурата се изпълнява от професионален фризьор. Нанася се малко количество от терапията и с помощта на топлината от пресата за изправяне на коса се запечатва кератина в косъма. Самата терапия е обогатена с подхранващи масла и хидратиращи съставки, които помагат за изглаждане и овлажняване на косъма, правейки го по-здрав, по-гладък и жизнен. Резултатът е изглаждане на косъма и подобряване на неговата структура. Ефекта е забележителен, запазва се до 2 месеца с правилната поддръжка у дома!

Към Кератиновата терапия Kadiffe Gold има разработени два специални продукта кератинов шампоан и балсам, които при редовна употреба след терапията ще запазят ефекта от изправянето и ще поддържат блясъка на косата ви точно както след процедурата!

Знаем че ще ни попитате дали може да се направи на всяка коса?

О, да! Кератиновата терапия с изглаждащ ефект на Kadiffe е подходяща за всеки тип коса, както и без значение дали косата е естествена, боядисвана или изсветлявана!
Подобрява цялостният външен вид и буквално съживява и най-дехидратираната и изтощена коса!
А за сияйният блясък веднага ще чуете комплименти от вашите приятелки!


Укротете косата! Насладете се на безупречна плътност и невероятен блясък, докато косата ви става по-мека гъвкава и идеално гладка. Направете първата стъпка към красивата си промяна с кератинова терапия Kadiffe Gold!
Вашата коса заслужава най-доброто!

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *