Коафьорът Милен Драганов: Небрежната визия и френски бритон хит за пролет-лято 2024

„Небрежната и естествена визия в косите, топлите цветове и френския бритон са хит за пролетно летния сезон през 2024 година“. Това съобщи пред медията ни коафьорът на звездите Милен Драганов.


Експертът сподели, че в създаването на прическите се набляга на естествените визии, натуралните цветове, нищо крещящо, натрапчиво и вулгарно. Предпочитани са балеажните кичури, всякакъв тип бретони, скосявания, етажи и движение в косата.


От най-актуалните тенденции се възползваха и родните знаменитости. Първата официална българска порно актриса Диана Габровска замени кестенявото с актуалните за този сезон натурални бежови нюанси.
„За Габровска избрахме светли оттенъци в косата, а резултатът е впечатляващ. Стои й свежо, модерно, подмладява и освежава визията й.
Друга популярна знаменитост също се възползва от ловките ръце на титулования коафьор.


„За Елен Колева избрахме естествена визия, подчертана от класическо кестеняво. Направихме раздвижен френски бритон етажиране, небрежна визия. Определено мога да кажа, че косата промени и подобри цялостната и визия и излъчване“, категоричен е Драганов.


Коафьорът сподели, че тази година екстеншъните ще се използват само за за гъстота и преекспониране във визията не е актуално. В световен план са модерни късите прически, но на балканите най-предпочитани са коси до гърдите.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *