Bleu de Chanel

BLEU DE CHANEL утвърждава завършения характер, на един вечен и непредсказуем аромат. Дървесно-ароматният парфюм се разгръща в завладяваща пътека, въплъщавайки независимост, сила и елегантност. Той е така пленителен, както и мъжът, който го ползва. Ароматът е достъпен в пълна колекция от основни продукти за бръснене и тяло.

Bleu de Chanel състав

Bleu de Chanel от Chanel е аромат с дървесни нотки. Той е създаден за мъже. Bleu de Chanel се появява на пазара през 2010 г. В основата на този аромат е Jacques Polge. Връхните нотки са грейпфрут, лимон, мента и розов пипер; Средните нотки са джинджифил, индийско орехче, жасмин и Iso E Super; Базовите нотки са тамян, ветивер, кедър, пачули, сандалово дърво, лабданум и бял мускус.

Bleu de Chanel от Chanel е дървесен ароматен парфюм за мъже, представен на пазара през 2010 г. и отстоял името си, вече повече от едно десетилетие.

Лосионът за след бръснене от същата поредица е с иновативна формула за пръскане и също е пуснат на пазара.

Bleu de Chanel разглашава мъжката свобода и енергия, чрез тройно действие:

– Розови плодове, цитрусови плодове, зелена свежест на ветивер. От тях се долавя прилив на свежо сухо. Движението отдолу нагоре напомня за благополучието и действието. 

– Грейпфрут, сухи кедри, лабданум – представляват модерна и оригинална енергия. Напомнят за кехлибарена,суха атмосфера.

– Тамян, джинджифил, сандалово дърво, комбинират интензивна чувственост. Мъжественост, която съблазнява без причина.

Bleu de Chanel е парфюм, който те кара да искаш дабъдеш себе си!

Той е от поредицата уважавани парфюми, с идентичност и усещане за свобода. Този аромат е способен да обслужва всички мъже, които отказват да поставят форматирано изображение и притежават дух на независимост. Именно това го прави така скъп за CHANEL.

Младите мъже ще харесат неговата елегантност и непокорен дух, който дарява парфюмът Bleu de Chanel от Chanel.

Новата парфюмна вода за маже от Chanel Bleu de Chanel е олицетворение на независимост и решителност в най-изящният им и чист вид. Тя е като ода за мъжката свобода.

Този аромат е създадена за всички, които не подражават на никакви правила

Чрез Bleu de Chanel може да открийте в себе си непознат характер на човек, който е хванал здраво в ръцете си своята съдба.

Мнозина ще се спрат на него заради неговия нонконформизъм. Това е парфюм за истинският несломим мъж. Човекът с обонятелно влияние: Намерете го на най-добра цена на пазара за Парфюми и вземете поредната парфюмна тенденция.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *