Litohoro Olympus Resort със заявка да бъде тотален хит през лято 2023

Ако търсите перфектното място за почивка в Гърция, което съчетава природата и планината с необятното море и красиви плажове, то безспорно Litohoro Olympus Resort е вашето място.

Litohoro Olympus Resort може да се похвали със страхотен ресторант Elia Olympus Restaurant, в който храната на е много високо ниво и определено ще погали вашето небце. Без значение дали ще закусвате, обядвате или вечеряте, храненето в ресторанта определено ще се превърне в едно незабравимо изживяване.

Определено стаите в Litohoro Olympus Resort са достаръчно просторни, приветливи и в тях имс всичко, от което имате нужда. 32-инчовият телевизор е оборудван със сателитни канали, за да има съдуржание за всеки вкус. Модерното обзавеждане на стаите на хотела включва луксозно кресло и приветлив кът за сядане. А гледката от балкона също не е за изпускане, защото.тя или ще бъде към планината Олимп, или към морето.

Разбира се, не по-малко примамливи са и вилите в Litohoro Olympus Resort, които разполагат с частен басейн, камина и куп удобства, идеални за двойки, семейства или приятелски компании.

Aphrodite е името на СПА центъра в Litohoro Olympus Resort, който очарова всички посетители със своите 2 частни стаи за масаж, вътрешни огопляеми басейни разполагащи с хидромасажни дюзи, шезлонзи за отдих и фитнес.

Абсолютно сигурни сме в това, че Litohoro Olympus Resort ще бъде тотален хит сред туристите и тази година, защото се намира само на 3 километра от град Литохоро, а за любителите на планината, можем да кажем че на 2 километра е националният парк в планината Олимп.

Можете да следите всичко около Litohoro Olympus Resort тук:

Официален уебсайт – litohororesort.gr/

Facebook страница – https://www.facebook.com/olympuslitohororesort

Instagram профил – https://instagram.com/litohoroolympusresort

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *