Андреа ли е проблемът в България?

Балканската звезда Андреа се превърна в най-коментираната тема през последните часове. Певицата наскоро представи кавър версия на хита „Džanum“, а видеоклипа предизвика бурни реакции в интернет пространството.

Въпреки че Андреа сподели в социалните си мрежи защо е снимала видеото си на гроба на Иван Вазов, псевдо патриоти и моралисти се обединиха в това да плюят по певицата в социалните мрежи.

Още с премиерата на видеото, от постовете на звездата разбираме че зад идеята, стои почит и уважение към нейната прабаба Ана. Самият Вазов казал на прабабата на Андреа да не спира да пее, както и пожелал да поднесе роза на Ана, но прадядото на Андреа не е позволил.

Снимки от дневника на прабабата на Андреа, можете да видите тук:

Андреа отговори чрез социалните си мрежи на всички нападки, с две сторита, както и постове в социалните си мрежи.

Докато всичко бяха заети да плюят Андреа в България, тя получи поредното си международно отличие в Кипър на престижното списание En Moda, където пя рамо до рамо със световни звезди като Claydee, Fatmir Sufa, Otilia, Shiraz и много други.

Искате или не, събитията случващи се днес, един ден ще бъдат история. И ние смятаме че България трябва да се гордее с изпълнители като Андреа, които са успешно пробили извън рамките на държавата ни и са разпознаваеми в цял свят.

Дали обаче един естетически издържан клип, заснет от Красимир Николов – Stambini е проблемът в България? Не.. Проблемът е в липсата на възпитание, култура, в липсата на справедливост и още много. Хората се качват зад волата под влияние на алкохолни напитки и забранени субстанции, карат се и се избиват за битовизми и всякакви глупости. Проблемите са далеч по-сериозни и по-наболели..

Насладете се на хубавата музика и на красивото видео..

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *