Диамантен прах и хиалуронова киселина за грижата на лицето от РЕФАН


HYDRATING DIAMOND POWDER HYALURONIC ACID е специално разработена козметична серия за грижа на лицето с диамантен прах и хиалуронова киселина.

Хиалуроновата киселина интензивно хидратира кожата, като същевременно подпомага задържането на влагата в нея за по-дълго време. Това прави кожата много по-мека и еластична. Хиалуроновата киселина е важен компонент на съединителната тъкан, който изпълва междуклетъчното пространство. Известна на дерматолозите като дермален пълнител-инжектират я директно в кожата, за да запълнят бръчките отвътре. Много от потребителите не харесват този инвазивен и скъп подход и затова търсят козметични продукти, които имитират свойствата на дермалните пълнители. Фирма REFAN използва точно този вид хиалуронова киселина. Има изключителната способност да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло. Но за да проникне в кожата, трябва молекулата да е достатъчно малка.

В продуктите на REFAN се използва хиалуронова киселина с разклонена верига (омрежена хиалуронова киселина), която поради структурата си има висока водопоглъщаща способност, подобна на високомолекулната хиалуронова киселина, но много по-стабилна на ензимна деградация и с по-лесно проникване в кожата, спрямо линейната. Използването на козметични средства, обогатени с хиалуронова киселина, прави кожата по-здрава и гладка.

В комбинация с диамантен прашец продуктите от луксозната серия за лице HYDRATING DIAMOND POWDER HYALURONIC ACID изглаждат и коригират несъвършенствата по кожата. Тази иновативна активна съставка все по-често се среща в състава на козметичните продукти. Диамантеният прах нежно ексфолира епидермиса, хидратира в дълбочина и подобрява комфорта на кожата, като я озарява и й придава свежест. Тази серия е вдъхновена от съвършенството на диамантите и е на достъпна цена, за да може всеки да се потопи в лукса на „царят на скъпоценните камъни“.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *