Номинират златна маска за лице в категория „Продукт на годината“

След броени дни ще се проведе ежегодната церемония по награждаване на отличени бизнеси, личности, събития, продукти и други, защото е време за „Международни награди за мода, шоу, бизнес 2023“.

Събитието ще се проведе в топ курорта Свети Влас, а локацията ще бъде Планет Клуб Марина Диневи. Датата е 29 юли, а началото е от 20:00 часа. Организатор на събитието е Красимир Недялков.

В категория „Продукт на годината“ е номинирана магнитната златна маска за лице на KEDMA COSMETICS.

Иновативна, уникално богата на минерали маска, комбинирана с микроелементи от чисто 24K злато, кара кожата да изглежда и да се чувства по-гладка, сияйна и по-млада от всякога. Почиства кожата в дълбочина благодарение на натуралната чудотворна глина от Мъртво море, действа успокояващо на чувствителната кожа, хидратира в дълбочина и подмладява дълготрайно без да отежнява. Съдържащото се в маската 24K злато стимулира клетъчния растеж на епидермиса, регенерирайки твърдите кожни клетки. Златото също така заключва влагата, поддържа колагена в кожата и предотвратява разграждането на еластина. Ако кожата е изложена на слънце, маската на златна основа изсветлява появата на слънчеви и старчески петна. Допълнителните активни съставки увеличават притока на кръв, което често подхранва клетките на кожата, което води до ревитализирана, мека и здрава кожа. Тази маска е обогатена с антиоксидантни витамини С, Е и А, които помагат за предотвратяване на дехидратацията и преждевременното стареене на кожата. За значително по-млада, ревитализирана и по – изтънчена кожа, също така са включени колаген и омега 3, които ефективно възстановяват младостта, мекотата и еластичността на кожата.

Повече информация за продукта може да откриете на www.kedma-bg.com.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *