Любо Ников строи суперлуксозен комплекс

Уважаваният политик и безнесмен Любо Ников, който е по-популярен в светските среди като Любо Бентлито, строи скъпарски жилищен комплекс на входа на София, който да отговаря на нуждите и на най-претенциозният човек. Локацията на комплекса е Елин Пелин и далеч не е случайна, защото градът е известен с това, че привлича все повече и повече инвеститори.

Ултра луксозният комплекс се простира на над 33 000 квадратни метра, а в него се строят цели 14 жилищни блока, разполагащи с много красиви зелени площи, както и самостоятелна екосистема.

Ако е верен слухът, в комплекса ще бъдат интегрирани всички модерни и иновативни екоелементи на зелената енергия.

Скандалният милионер избягва публичните изяви и да се афишира през последните години, но все по-упорито се говори че инвестира големи средства в зелената енергия и еко-проекти в куп зони около София.

Въпреки отказа на Любо Ников и екипът му с коментар по темата, нашият екип разполага с доста интересни снимки..

От наш независим източник научихме, че Любо Ников подготвя нов проект в близост до София, който е комплекс от бутикови къщи от затворен тип, отговарящи на нуждите на всеки потребител. Към момента точната локация все още не е известна, но както споменахме, ще бъде в китно местенце в близост до столицата.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *