Мис Варна 2023 Елизабет Кравиц стана Мис България 2023

Родената в Израел Елизабет Кравиц, успя да блесне най-силно на конкурса „Мис България“ и спечели, който се проведе преди броени часове в „Ню Бояна Филм Студио“. И така, Мис Варна 2023 Елизабет Кравиц стана Мис България 2023.

Елизабет Красиц е с интересни корени, защото майката на момичето е българка, бащата е полуеврейн, полуукраинец. Красавицата която от 10 години живее в България може да се похвали и с успехи на световно ниво, защото е печелила много награди като състезателка по спортни танци. Елизабет Кравиц е ставала 4 пъти репибликанска шампионка и 7-ма в света.

Въпреки че е едва на 17 години, носителката на титлата Мис България 2023 я очаква голямо бъдеще.

Първа подгласничка на победителката стана Илияна Борисова „Мис Шумен“, а втора подгласничка бе „Мис Чирпан“ – Наталия Вончева.

Посетителите на Мис България 2023 останаха очаровани от сценарият, защото Сирма Добрева бе в ролята на Жената котка и изскочи от покрива на New York сет-а в Ню Бояна Филм Стдуиос, грабна короната на победителката и се скри в малка магическа кутия.

Специално за събитието дойдоха гости от цял свят – Дубай, Израел, Катар, Камбоджа, Гърция, Турция и представиели на много държави.

На събитието бяха забелязани и певицата Малена, Анн Джи, Ивайло Батинков, Антония Петрова, Биляна Йотовска, принца на Камбоджа, Юлиян Цолов, моден диктатор Гери Христова, Ивка Бейбе и други.

Певецът Кристо и детето чудо Крисия впечатлиха с вокални изпълнения и бяха бурно аплодирани, а водещи на събитието бяха ослепителните Орлин Павлов и Славена Вътова, която преди години е била носителка на титлата Мис България.

Съставът на журито се състоеше от френският просуцент Гаел Санчес, PR-ът на звездите Атанас Лазаров, Александра Кръстева – Мис България 2022, основателят на Folm Forge – П. Ризов, принцеса Ема – част от кралското семейство на Камбоджа, основателят на един от най-известните брандове CHMPS ?! PARISSE – Abdel Pom и други.

Конкурсът бе подкрепен от глобалната здравословна вода с колаген Qwell.

Официалните тоалетни от последният кръг на кандидатките за Мис България 2023 бяха дело на талантливата София Борисова, и определено не отстъпва на световните дизайнери по нищо.

Снимки: Пламен Колев / HiLife

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *