Първото издание на Faces and brands Awards отличи най-успешните лица и брандове на година

Новата звезда на „Пайнер“ красивата Малена заслужи  безапелационно отличието „Секс символ на годината“. Крехкото и талантливо създание на машината за хитове Планета тв изви ангелски глас.

Диетоложката на звездите Енджи Касабие с приз за здравословен живот, статуетката взе нейния съпруг Рабих ел Зейн – Мистър Ливан и собственик на бутиков фитнес и здравословен лайфстайл център. 

Популярни личности от светския живот у нас, както и представители на утвърдени брандове се събраха за церемонията по връчването на наградите „Faces and brands Awards“ – Лица и брандове на годината 2023. 

Бляскавото събитие събра над 300 Вип гости и се проведе на 20 септември в столичния хотел „Милениум“  в  прегръдките на комфортния игрален комплекс Palms Royale Sofia – Black and white, организирано от Ива Атанасова и Атанас Лазаров , от години доказали се  в светските среди със събитията, които организират- този път среща популярните личности и бизнеса.

Младата звезда на театралната сцена Елеонора Иванова  получи съвсем заслужено отличието „Лице на българското кино“.

Изкусителната Марешка Бардем, позната и като участник в конкурса „Мис Плеймейт“  си тръгна с  приза за „Лице на руския хип хоп в България“, а една от най-обещаващите нови звезди на „Пайнер“ – Малена блесна в оспорваната категория за „Музикален секс символ“. Красивата блондинка зарадва гостите на събитието и със свое музикално изпълнение, което бе и кулминацията на вечерта.

Малена за своята крехка възраст вече е натрупала сериозен опит и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси, както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си глас Малена е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита. Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна”. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България”.

От малка Малена е надарена не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт. 

Диетоложката на звездите, с визия на световен топ модел Енджи Касабие пък получи приза за „Лице на здравословния начин на живот“. Наградата й отнесе нейния съпруг Рабих ел Зейн, а нейните ангажименти и малкия Раян попречиха да присъства лично на бляскавите награди на неуморимата Ива Атанасова. Съвсем скоро този месец Принцесата на здатвсловния начин на живот открива свой лайфстайл комплекс с фитнес,кухня и здравословна сладкарница. Предстоят й още и уикенди за здраве в Армко резиденция в Копривщица.  На 30 септември е специален гост на Елена Кристиaно в Пловдив по повод гостуването на ливанския гуру в прическите Mounir.

Свежите близначки Алекс и Влади получиха  „Лица на българската музика“ в категория „Изпълнителки“, а чаровната Гери Дончева  „Лице на авторски тв предавания“. Модерният продуцент Кирил Кирилов тази година заслужи приза „Лице на модата в България“ а съвсем скоро му предстои невероятен арт проект в гръцката столица Атина, Георги Валентинов пък бе избран за „Лице на МММ спорта в България“.

Друга изпълнителка от „Пайнер“ – Татяна, която се открои с участието си в последния сезон на приключенското предаване „Сървайвър“  стана  „Лице на реалити“ bTV. 

Павел Владимиров  се сдоби с „Лице на БНТ“ а чаровната синоптичка Лора Георгиева „Лице на Нова Тв“.

Популярният ясновидец Божидар Караджов си тръгна с бляскавия приз на първите награди Faces and brands Awards за авторския му проект Индиго. Караджов има издадени книги в Америка и Европа за труда си за лечение на деца с аутизъм чрез делфини. Отличието му бе подкрепено със силни аплодисменти. 

Майсторът на четките,  Цецо Андреев, които от години гримира най-популярните дами у нас очаквано заслужи приза „Лице на лицата“ , а синеокото изкушение Айлин Бобева си тръгне с отличието Лице на реалити „Ергенът“. Красивата мацка бе в невероятно стилен тоалет,приготвила специално за бляскавите светски награди. 

Анита Димитрова, позната ни от актьора Димитър Рачков получи от сцената на Black and White  „Лице на брокерите в България“, а Здравка Спасова „Лице-психолог на годината“, Йоан-Петър  стана  „Лицe на тик -тока в България“. Денталната клиника на Ванко 1 също получи награда, както и ресторантът на риалити звездата  Джино Бинкалана и много други.

Българският лидер в производството на луксозни хавлии Havliа.com. Лично търговския директор Недялко Маринов  получи голямата награда за производител. А всички популярни лица получиха подаръци от хавлии и халати. 

Клиника А Clinic отнесе приза за естетична клиника на годината. Стилната Александра Трендафилова от Пловдив получи бляскавата статуетка на Faces and Brands Awards 2023 лично от Ива Атанасова. 

Вкусният руски ресторант Арбат и шеф Наталия Хитрина удостоиха с приза ресторант на годината 2023. 

Младият предприемачът Красен Топалов собственик на TOP HONEY си тръгна с голямата награда – здравословен продукт на годината 2023. 

Нежните магични аромати от Франция и Италия от КODIFE  заслужено грабнаха лъскавия приз  за парфюмериен бутик на годината 2023. Лично бизнес дамата Диана Куренко получи стауетката и получи комплимент за работата си. КODIFE може да откриете на партерния етаж на лъскавия Гранд хотел Милениум. А клуб Black&white през цялата вечер ухаеше на зашеметяващи секси аромати. 

Новият дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров за финал поздравиха  победителите с най-новото си парче “Спри за малко” по музика и аранжимент  на големия Пейо Пеев основател на легендарната група ”Спринт”.

Игрален комплекс на годината 2023 отиде при лидера Palms Royale Sofia, лично Наталия Баевска получи престижното отличие. 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *