Пловдивската A-clinic с отличие „Клиника на годината“

Неотдавна се състояха първите „Faces and brands Awards“ и дадоха заявка да се превърнат в едно от най-престижните ежегодни събития.

На церемонията по връчването на статуетките присъстваха редица популярни лица и представители на брандове, а самото събитие се проведе в един от най-луксозните хотели в България, а именно хотел „Милениум“ в столицата.

В категория „Клиника на годината“, статуетката отиде при A-clinic, които с доказаният си професионализъм се превърнаха в предпочитан избор на дамите и господата, които държат на външният си вид.

А-clinic е специализирана клиника по естетична и лазерна козметика. В дейността на клиниката е залегнал дългогодишният опит на екип от професионалисти, чиито знания и умения са в тенденция с научно-техническите постижения в областта и която в последното десетилетие се разви почти революционно.

Целта на е клиентите ни да се чувстват по най-добрия начин в кожата си. Готови сме да предложим експертното си знание, внимание и грижа, така че всеки клиент да получи най-подходящата и ефективна за него терапия или процедура.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *