ЗРЕЛИЩНА ШОУ ПРОГРАМА ЗА ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КОНЪР МАКГРЕГЪР В БЪЛГАРИЯ НА 19 ОКТОМВРИ

Огромен интерес предизвиква пристигането на световноизвестният ММА боец Конър Макгрегър в България на 19 октомври в зала „Арена София“. Билетите за едно от най-чаканите спортни събития за тази година „А Proper Night with Conor McGregor“ и MAX
FIGHT 56, свършват бързо и наличност може да бъде намеренa на properwhiskey.bg ,в мрежата на Epay GO и на място на касите на EasyPay в цялата страна.

Всички зрители в залата ще се насладят освен на огромната бойна галавечер на MAX
FIGHT, на която Конър Макгрегър ще е специален гост, и на запомняща специално създадена шоу програма. Ирландската спортна икона ще бъде част и ще се включи активно в сценария на гала вечерта. Всички присъстващи ще станат свидетели на спиращо дъха влизане на Макгрегър на сцената.

Шампионът в две категории на UFC ще наблюдава на живо и срещите – част от MAX
FIGHT 56, като във финалната битка пред погледа му на ринга ще се изправят
българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в сблъсък за
Световната титла на Универсалната боксова организация. Друг българин – боксьорът Борислав Велев, ще се изправи срещу екзотичния съперник от Никарагуа – Пабло Мендоса, а Благой Лачев ще се качи на ринга в битка срещу Тудор Костенюк по правилата на професионалния ММА. Зрителите ще се насладят на оспорвани битки в стил К1 и Муай Тай.

Една от най-чаровните и обичани български изпълнителки Нина Николина, която заедно с невероятните 101 каба гайди със сигурност ще накарат всички присъстващи в залата да настръхнат преди официалните боксови срещи на ринга на специално направената за вечерта сцена.

Още едно утвърдено музикално име у нас ще бъде част от звездната програма – рапърът Fyre. Наричан народното момче на българския рап, той гарантира да изпълни най-големите си хитове в момента. Заедно с него в дует ще се присъедини и Theo.

Поля Иванова, или по-известна като малката Поли, станала известна с изпълнението на „We will rock you“ на грандиозния благотворителен футболен мач “Мача на звездите на фондация “Димитър Бербатов” на стадион „Васил Левски“ през 2017, също ще бъде част от звездното присъствие в залата. 17-годишната певица е истински талант – пее, свири на пиано, китара, укулеле, пише и пее собствени песни.

Един късметлия, от всички присъстващи в зала „Арена София“ ще спечели бутилка Proper No. Twelve, лично подписана от Конър Макгрегър.

Поради възникналите въпроси към организаторите на събитието, се получи още едно потвърждение в социалните мрежи на една от най-следваните марки алкохол в света Proper No. Twelve, която е лично ангажирана с пристигането на Конър Макгрегър в България. Допълнително ще намерите споделените линкове.

Всички места в залата ще имат пряка видимост на всичко, което е предвидено да се случи на ринга и на сцената. Билетите за зона Luxury са вече напълно изчерпани, а зона Exclusive е на 90% запълнена. Остават места с добра видимост от зона Central на цена от 90 лева.

Всички новини за събитието можете да следните на фен страниците на галавечерта:
https://www.facebook.com/conorinbulgaria
https://www.instagram.com/conorinbulgaria/
На официалния сайт на събитието:
https://properwhiskey.bg/
Както и на: http://max-fight.com

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *