Магда ги отвя! Разбива конкуренцията с 4 участия на Нова година

Магда изпраща една изключително успешна година в професионален план. През 2023 чаровната изпълнителка отбеляза 20 години музикална кариера. За никого не е тайна, че певицата направи рестарт на кариерата си преди 2 години и от тогава нещата й се получават. Освен променената визия, изпълнителката на “Море и суша” смени изцяло концепцията на участията си с нова програма и живо пеене. Това не остана незабелязано и Магда бързо влезе в програмата на редица нощни клубове и ресторанти в страната.

Празничния Декември е един от най-натоварените месеци за всички изпълнители, такъв беше и за Магда, а впечатление прави графика й в Новогодишната нощ. Певицата е едно от най-предпочитаните имена и е единствената, която реализира 4 участия на Нова година.
Поп-фолк дивата ще весели гостите на няколко места във Велинград и околността.

Януари също стартира ударно с клубно участие още на 1 януари. За разлика от повечето си колежки, които си взимат почивка през първия месец на новата година, Магда няма намерение да си почива и обявява все повече дати на музикални срещи с феновете й.

Изглежда, че певицата е твърдо решена да покаже какво може и няма да отречем, че й се получава. Красива, земна и с безпогрешно разпознаваем глас, Магда е едно от златните имена в поп-фолка, която през годините оставаше в сянка и беше силно подценявана и пренебрегвана от бившите й продуценти от Пайнер. Но по всичко изглежда, че старанието и положителната промяна в музикален план й носят все по-големи успехи. Феновете вече са нетърпеливи да чуят и новата песен, по която работи, за сега чаровната изпълнителка все още не е загатнала нищо около предстоящия й проект, но със сигурност скоро предстои да научим повече.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *