Пампорово удължава срока за продажба на лифт карти “Select” на миналогодишна цена от 75 лева за възрастен на ден до 15 ноември

Поради засиления интерес и с цел по-добро финансово планиране на зимната почивка, Пампорово удължава срока за предварителна продажба на ски карти “Select” на миналогодишни цени от 75 лева и на настаняване в хотели Орловец 5* и Перелик 5* с отстъпка за ранни записвания до 15 ноември.

Добре познатите от миналата есен ски карти “Select” са без фиксирани дати за стартиране на ползването им, а клиентите сами избират кога да ги ползват в рамките на зимния сезон. Активирането им става с първото преминаване, през който и да е турникет в ски зоната, в рамките на предстоящия зимен сезон и важат за последователни дни в зависимост от вида на картата.

До 15 ноември еднодневната лифт карта “Select” се запазва на цена 75 лева за възрастен, 59 лева за младежи до 17 години и 45 лева за деца до 12 години. В периода от 16 ноември до 10 декември еднодневната лифт карта влиза в продажба на цена 82 лева за възрастен, 65 лева за младежи до 17 години и 49 лева за деца до 12 години. На същия принцип, в два промоционални периода, могат да се закупят и двата вида сезонни лифт карти – сезонна за делнични дни и сезонна без ограничения.
За първи път в предварителна продажба е и ски карта Неделя сутрин “Select”, която важи за ползване в ден неделя от 08:45 до 12:45 часа, без предварително фиксирана неделя.

Лифт картите могат да се закупят или презаредят през уеб магазина на webshop.pamporovo.me, а получаването им става през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта. Всички закупили лифт карта за ски зона Пампорово ще могат да ползват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато последната е отворена.

През новия зимен сезон туристите в Пампорово ще се радват на нов модерен шестседалков лифт, обновена южна ски зона и нов детски снежен парк на ски център Малина. През месец януари Пампорово ще приеме домакинство на Световна купа по сноуборд от календара на FIS. Състезанието, което ще се проведе на 20 и 21 януари на писта Стената, ще посрещне най-добрите състезатели в тази дисциплина от цял свят, със специалното участие на Радослав Янков, и безспорно ще бъде зрелищно.

Удължава се също периода на валидност на отстъпките за ранни записвания за двата водещи петзвездни хотели в курорта – Перелик и Орловец, които могат да бъдат резервирани до 15 ноември с 30% отстъпка директно в официалните страници на хотелите и на www.pamporovo.me.

Хотелите Перелик 5* и Орловец 5* се готвят да посрещнат своите гости с двудневно незабравимо парти на 8 и 9 декември. Популярни гост изпълнители от страната и чужбина ще забавляват туристите в най-голямата зала на курорта с изпълнения от различни музикални жанрове. Билети за студентското парти могат да бъдат закупени директно през Eventim.bg или на кол-център 0700 17 702.

За сезона хотел Перелик 5* е подготвил допълнителни удобства за най-малките – нов детски басейн с дълбочина до 80 см в спа център Body & Soul SPA Lounge и детски клуб с аниматори за малчугани от 3 до 10 години. Хотел Орловец 5* посреща гостите си с новооткрит панорамен скай бар на последния етаж, в който всеки може да разпусне след прекаран ден в ски зоната с разнообразен асортимент от напитки и авторски десерти.

През този зимен сезон притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на Turkish Airlines, закупили ски пакети, дългосрочни лифт карти в Пампорово и настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, вече могат да събират клубни точки в троен размер, обменяйки ги за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията. Повече подробности може да следите на pamporovo.me.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *