Arva Consulting Renew пое управлението на Mini Mall Central

Arva Consulting Renew пое управлението на Mini Mall Central. През Ноември 2023 консултантската компания подписа ексклузивен договор за маркетинг, отдаване под наем и бъдещото цялостно управление на Mini Mall Central.

Mini Mall Central е разположен на изключително ексклузивна търговска локация на централния площад на централната пешеходна търговска улица на града до Спортната зала срещу Общината. Лесно достъпен на минута от влизането в града. Разполага с островна локация на три улици. Еднакво лесно достъпен с автомобил, пешеходно и с градски транспорт. Намира се също непосредствено до бензиностанция Avia. Обслужва се от 3 линии на градски транспорт и разполага с голям външен паркинг.
Проектът е първият мол обслужващ градовете Кюстендил и Дупница в Област Кюстендил.
Област Кюстендил наброява 119 000 жители със средна към висока покупателна способност, коефициент на икономическа активност 74.5%, коефициент на заетост 72.5%, според НСИ.

Град Дупница е на път от София и Пловдив за цяла Южна България, Гърция и Македония. Поради което компанията залага на слоган на Mini Mall Central: Защото сме на път.
Най- южната част на Южна България към която Дупница свързва София попът наброява над 2.5 милиона жители, а цяла Южна България официално е над 4.6 милиона жители, разположени на 62 000 кв. км.
Концепцията на Mini Mall Central залага на ексклузивно клиентско изживяване посветено на здравословния начин на живот, грижа за цялото семейство с фокус – здраве, спорт, здравословен модерен начин на живот. Клиентът ще има добавена стойност от много услуги и уникални за района ентъртейнмънт флагшип обекти.

Ключови анкери в мола вече са големи международни марки.
Целевите групи са деца, семейства, минаващи напът, любители на спорта, предприемачи.
Ценовото позициониране на проекта е средно към високо ценово позициониране.

Очаква се откриване първа половина на следващата година. От консултантската компания заявиха, че са много горди с този проект, защото по него тепърва предстоят доста изненади касаещи цялата Южна част от страната. За повече информация по проекта може да се свържете с консултантската компания.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *