Arva Consulting Renew разширява портфолиото си от услуги за международните корпоративни наематели

Водена от промените на пазара и парното търсене Arva Consulting Renew разширява портфолиото си от услуги за международните корпоративни наематели. Във връзка със свръх активната експанзия на няколко от големите международни модни ритейлъри в средния към нисък ценови клас в страната ни и нуждата от непрекъснато разширяване на портфолиото им от локации, Arva Consulting Renew разшири и подобри портфолиото си от услуги като за международни корпоративни наематели над определен мащаб вече доставя ad-hoc complimentary market research, market analysis & snapshot и дори commission free еxpabsion management, Leasing Negotiations & Tenant representation .

По темата Управителката на компанията Елица Стоименова коментира: “Става дума за големи международни гиганти откриващи по над 20-30 търговски обекта на година в страната ни, покриващи градове дори 30 000 +, че и по-малки, работата по чиято качествена експанзия е огромна по обем и които така или иначе ще намерят своето място във всеки град в България и е добре ако можем ние да им бъдем полезни и да им помогнем в това. В момента наблюдаваме няколко такива бранда с агресивна и динамична експанзия в страната и в полза на икономиката на България е те да намират своето място максимално бързо. Ето защо направихме и специален complimentary service към тях в полза активните икономически процеси в страната ни и в полза на цялото ни общество.”

За повече информация във връзка актуалните услуги на Arva Consulting Renew за 2024 г. може да се свържете с консултантската компания.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *