Сандра Александрова и Артур Надосян сред звездните гости на Богдана и Стефан Димитров СНИМКИ

Младата певица Сандра Александрова и хитовият композитор и аранжор Артур Надосян, бяха сред звездните гости на големия концерт на легендарните Богдана Карадочева и Стефан Димитров, който се състоя преди дни в зала 1 на НДК в столицата. Сандра и Артур имаха честта да се изявят на една сцена с Васил Найденов, Михаил Белчев и др.

Не тайна, че композиторът Стефан Димитров от години работи с двамата талантливи млади музиканти и освен творческо сътрудничество ги свързва и сърдечно приятелство.

Голяма част от песните, които прозвучаха на концерта в НДК, а преди това и в Пловдив, са по аранжименти на Артур Надосян.

„За мен това участие беше изключително преживяване. Да си на една сцена с легенди като Богдана и Васил Найденов е голяма отговорност. Концертът в София се състоя точно три месеца след този в Летния театър на Пловдив, където с Артур също участвахме. Богдана ми подари една от любимите си песни – „Обикновено и просто“,  в аранжимент на Артур Надосян – жест, който за всеки млад изпълнител е огромна привилегия“, споделя звездата от „Гласът на България“.

От няколко години Сандра и Артур работят заедно, а той е написал едни от най-добрите й парчета.

По музика на Надосян е и дуетната й песен с Орлин Горанов „Спомен от преди“ по текст на Иван Тенев. Артур Надосян и Сандра Александрова работят еднакво успешно във всички музикални жанрове, което ги прави предпочитани гости на различни музикални събития.

Артур Надосян се нарежда сред най-талантливите композитори, аранжори, изпълнители и музиканти у нас.

Притежава собствено модерно звукозаписно студио, в което записват звезди от всички музикални стилове, не само от България. Все по-често името му се свързва с аранжиментите на най-популярните български парчета. Негови песни  изпълняват певци от ранга на Лили Иванова, Йорданка Христова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Ивайло Гюров, Васил Петров и др.

Юбилейният концерт на Нели Рангелова, в Националната опера бе озаглавен „На бис“ – заглавието на едноименната песен по музика и аранжимент на Артур Надосян и по текст на Иван Тенев.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *